Esser Makelaardij
Bekijk woning aanbod

Makelaars Zeeland

Nabij Uden, aan de rand van de Peel, ligt het charmante dorp Zeeland. Een klein dorp in een landelijke omgeving, met een knusse dorpskern waar alle gewenste voorzieningen samenkomen. Met haar verschillende horecagelegenheden, vele verenigingen, de natuur en recreatieparken nabij is Zeeland een prettige woonomgeving.

Verhuizen is een spannende en omvangrijke stap. Die zet je het liefst onder begeleiding van een professional. Er zijn verschillende makelaars in Zeeland actief, maar niet elke makelaar zal bij jou en jouw situatie passen. Om jou de juiste dienstverlening te bieden die je nodig hebt, starten wij onze samenwerking met een uitgebreide kennismaking. Wat zijn jouw woonwensen? Wat zijn je doelen voor de toekomst? Het in kaart brengen van jouw situatie is het startpunt van onze samenwerking. Een goed gesprek, een goede klik en wederzijds vertrouwen gaan ervoor zorgen dat we het beste resultaat gaan bereiken. Dat is  dienstverlening op maat van Esser Makelaardij, jouw plaatselijke makelaar in Zeeland.

Aankoopmakelaar Zeeland

Wie op zoek is naar een nieuwe woning of nieuw bedrijfspand, heeft baat bij begeleiding door een goede aankoopmakelaar. Een professionele makelaar, die de plaatselijke markt kent en bovendien een sterke onderhandelingspositie heeft, kan voor jou het beste resultaat bereiken. Schakel ons in en wij gaan voor jou aan de slag, om als aankoopmakelaar Zeeland en haar markt te verkennen en dat ene pand te vinden dat bij jou past. Hebben we jouw droomwoning of pand gevonden, dan voeren wij de onderhandelingen. Hierdoor zetten we jouw emoties buiten spel en hebben we een sterkere positie; een goed resultaat komt hierdoor sneller binnen handbereik. Is er een deal, dan zorgen wij er natuurlijk ook voor dat alle afspraken netjes worden vastgelegd. Zo ben jij verzekerd van een waterdicht koopcontract, zonder dubieuze afspraken of adders onder het gras.

Taxatie, keuring of hypotheekadvies nodig?

Ook voor de verhuur van een pand, of voor een taxatie, bouwkundige keuring of voor hypotheekadvies kun je ons inschakelen. Wat jouw woonwens ook is, wij zetten hem graag om tot werkelijkheid. Een goed resultaat en een blij gezicht. Daar doen wij het voor.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.