Esser Makelaardij
Bekijk woning aanbod

Makelaar Sint Oedenrode

Het prachtige Sint-Oedenrode is een groot dorp, centraal gelegen tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Het is een dorp vol karakter, met een mooi historisch centrum vol winkels en leuke horecagelegenheden. Het wordt tevens gekenmerkt door veel groen; in 2000 werd het tot groenste dorp van Europa verkozen. Niet gek dus, dat velen het een zeer prettige woon- en werkplek vinden.

Heb jij verhuisplannen en ben je op zoek naar de juiste begeleiding? Ben je op zoek naar een betrouwbare makelaar in Sint-Oedenrode, die opkomt voor jouw belangen en jou voorziet van eerlijk en realistisch advies? Dan ben je bij Esser Makelaardij aan het juiste adres. Wij zijn al jaren actief in deze regio en kennen als lokale makelaar Sint-Oedenrode als geen ander. Ben je benieuwd naar onze dienstverlening als aankoopmakelaar? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Jouw huis verkopen in Sint-Oedenrode?

Ben jij juist toe aan iets anders en wil je graag je huis verkopen in Sint-Oedenrode? Ook als verkopend makelaar staan wij je graag bij. Onze dienstverlening start al bij de eerste kennismaking. We nemen graag de tijd om jouw wensen en doelen in kaart te brengen. Alleen dan kunnen wij je de dienstverlening bieden die jij nodig hebt. Vervolgens zorgen we voor een nauwkeurige waardebepaling van je woning of bedrijfspand en voor een aantrekkelijke woningpresentatie – zowel online als in een fraaie brochure. Ook de bezichtigingen, onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst nemen we op ons. Zo ben jij verzekerd van een succesvolle verkoop, met het resultaat waar jij op had gehoopt.

Geen doorsnee makelaar, geen doorsnee aanbod.

Onze expertise ligt in het aankopen en verkopen van woningen en panden in het hogere segment. Maar onze dienstverlening beperkt zich net daartoe: ook voor de aan- en verkoop van bedrijfspanden kun je ons inschakelen. Evenals voor verhuur, taxties, bouwkundige keuringen en financieel advies. Wat jouw woonwens ook is, wij ontzorgen jou het liefst volledig. Dat is dienstverlening op maat, volgens Esser Makelaardij.