Esser Makelaardij
Bekijk woning aanbod

Aankoop

Jij bent op zoek naar een nieuwe woning of bedrijfspand. Eén die perfect bij jou en jouw wensen past, die je een prettig gevoel geeft zodra je er binnenstapt en die óók nog op een prettige locatie ligt. Om dat pand te kunnen vinden, én voor de juiste prijs te kunnen aankopen, is de begeleiding van een goede makelaar onmisbaar. Daar waar jij misschien geneigd bent je door je emoties te laten leiden, kijken wij met een kritische en nuchtere blik. We hebben kennis van zaken en behartigen jouw belangen te allen tijde. En met onze onderhandelingstechnieken zorgen wij ervoor dat wij jouw droompand voor een mooie prijs kunnen aankopen.

Op zoek naar jouw droompand

In een kennismakingsgesprek brengen we eerst jouw eisen en wensen helder in kaart. We stellen allerlei vragen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw ideaalplaatje. Daarna gaan we op zoek naar dat ene bijzondere pand dat bij jou past.

Tijdens bezichtigingen onderzoeken we kritisch alle binnen- en buitenruimtes. Twijfelen we over de staat van de vloer? Dan tillen we dat karpet gewoon even op. En is de constructie van het dak sterk verouderd? Dan adviseren we jou over het laten doen van een bouwtechnische keuring. Bovendien slaan we elk detail in ons geheugen op, voor het geval dat we in onderhandeling gaan met de verkoper.

Hebben we jouw ideale woning of bedrijfspand gevonden, dan voeren wij de onderhandelingen met de andere partij. We hebben namelijk een sterkere onderhandelingspositie wanneer emoties buiten spel staan. Uiteraard wordt er over elke stap in de onderhandeling eerst met jou overlegd. Daarbij voorzien we je telkens van het beste advies, dat we vormen vanuit onze professionele visie. Je bent dan ook op ieder moment op de hoogte van de voortgang. En je bent uiteraard degene die uiteindelijk beslist.

Zodra er een deal is gesloten, zorgen wij ervoor dat alle afspraken helder worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wij begeleiden tevens de eindinspectie en de overdracht. En daarna is het tijd om een mooie fles te ontkurken!

Waarom Esser Makelaardij?

Met ruim vijfentwintig jaar ervaring in het voeren van uitdagende onderhandelingen, zijn wij die stevige gesprekspartner die voor jou het beste resultaat gaat bereiken. Wij proberen altijd het onderste uit de kan te halen, maar verliezen daarbij de realiteit nooit uit het oog.

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening bij de aankoop van jouw nieuwe droompand? Neem dan contact met ons op. Dan plannen we snel een afspraak in en gaan we aan de slag.