Esser Makelaardij
Bekijk woning aanbod

Makelaar Mill

In het noordoosten van Brabant, centraal tussen Uden en Cuijk, ligt het fraaie dorp Mill. Bescheiden van omvang, maar het rijke verenigingsleven, de vele voorzieningen en leuke recreatiemogelijkheden zijn het bewijs van het levendige karakter van dit dorp. Met het fraaie Kasteel Aldendriel, de befaamde spa ‘de Wellnessboot’ en recreatiepark de Bergen in Wanroij op steenworpafstand is er altijd reuring in Mill. Bovendien sta je binnen tien autominuten aan de Maas voor een teug frisse adem.

Met onze standplaats in Uden zijn wij al jaren actief als makelaar in Mill. Ben jij op zoek naar een leuke woning in dit dorp? Wij begeleiden je graag bij dit spannende traject. Wij leggen je graag uit in een persoonlijk gesprek hoe we te werk gaan. En hoe wij met onze marktkennis, als plaatselijke makelaar in Mill zijnde, de beste match voor jou kunnen realiseren. Dat eerste gesprek is overigens altijd gratis en vrijblijvend. Prettig toch?

Huis verkopen in Mill

Woon je al in Mill en heb je verhuisplannen? Of bezit je er een bedrijfspand dat je graag wilt verkopen of verhuren? Ook dan heb je aan ons een betrouwbare partner. Wij zorgen voor een juiste prijsstelling, aantrekkelijke presentatie – zowel online als in een fraaie brochure – en zijn een stevige onderhandelingspartner die graag het onderste uit de kan halen.

Wil je jezelf ervan verzekeren dat je de juiste koper voor jouw woning of pand vindt? Wil je jezelf behoeden voor een koopovereenkomst met onduidelijkheden en dubieuze afspraken? Laat ons dan jouw bedrijfspand of huis verkopen in Mill. Wij ontzorgen je graag gedurende het hele traject.

Taxatie, keuring of hypotheekadvies nodig?

Ons dienstenaanbod strekt zich verder uit dan alleen aankoop en verkoop. Heb je een taxatie nodig voor het verkrijgen van een hypotheek? Wil je een pand onderwerpen aan een bouwkundige keuring? Of wil je jouw financiële plaatje onder de loep nemen met een financieel adviseur? Welke woonwens je ook hebt, wij zorgen er graag voor dat deze werkelijkheid wordt.

Benieuwd geworden naar onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op.