Esser Makelaardij
Bekijk woning aanbod

Makelaar Uden

Welkom bij Esser Makelaardij, jouw plaatselijke makelaar in Uden. Vanuit ons huiskamerkantoor aan het park werken wij dagelijks met passie aan het tot stand brengen van mooie matches. Onze expertise ligt in het aankopen en verkopen van unieke panden en panden in het hogere segment – maar onze dienstverlening beperkt zich zeker niet daartoe. Ook voor de aan- en verkoop van bedrijfspanden, voor verhuur, taxaties, keuringen en financieel en verzekeringsadvies ben je bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd hoe wij te werk gaan en wat we jou te bieden hebben? Neem dan contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Jouw huis verkopen in Uden?

Ben jij toe aan een nieuwe woning, een nieuwe stap? Wil je jouw huis verkopen in Uden? Dan doe je dat het liefst onder begeleiding van een makelaar die bij je past. Onze dienstverlening begint al bij het eerste gesprek. We brengen direct jouw wensen en doelen helder in kaart. Zodat we jou de dienstverlening kunnen bieden die je nodig hebt. We bieden jou dienstverlening op maat – zoals wij vinden dat het hoort. Wat wel standaard is? Onze persoonlijke benadering, de resultaatgerichte aanpak en ons realistische advies. Want dat zouden wij ook van onze makelaar verwachten.

Waarom kiezen voor Esser Makelaardij? Omdat wij als plaatselijke makelaar Uden en de omliggende plaatsen als geen ander kennen. Wij weten wat er speelt, hoe de verschillende wijken in elkaar zitten en hoe de markt zich ontwikkelt. Bovendien zorgen wij er met onze onderhandelingstechnieken voor dat we het beste resultaat voor jou bereiken. Een goede afloop met tevreden gezichten – daar doen wij het voor.

Wonen in Uden

Stadse voorzieningen met een landelijk karakter in een groene omgeving. Dat is Uden. Een bruisende, gastvrije gemeenschap waarin veel wordt georganiseerd. Het is niet voor niets dat Uden al jarenlang een populaire woonplaats is. Wil ook jij van het leven in Uden proeven? Houd dan ons woningaanbod goed in de gaten, of neem contact met ons op voor meer informatie.