Esser Makelaardij
Bekijk woning aanbod

Verhuur

Wil je jouw woning of bedrijfspand verhuren? Dan vraagt dat om een gedegen aanpak. Je verhuurt immers jouw kostbare eigendom; daarbij loop je liever geen onnodige risico’s. Bij het verhuren van jouw pand heb je behoefte aan een betrouwbare partij die jouw belangen behartigt en ervaring heeft in de verhuur van (bedrijfs)onroerend goed. Wij staan je graag bij in dit traject. We zijn op de hoogte van de huidige marktontwikkelingen en regelgeving omtrent verhuur en nemen je deze klus graag uit handen.

Kennismaking en advies

Na de eerste kennismaking komen we langs bij jouw woning of pand om het te bekijken en onze dienstverlening verder toe te lichten. We bespreken de verhuurmogelijkheden en vertellen je over de werkwijze en regelgeving die van toepassing zijn bij verhuur. Na dit gesprek brengen we advies uit over de te vragen huurprijs. Deze wordt bepaald door onder andere woonoppervlakte, afwerking, luxe, mogelijkheden en natuurlijk aan de hand van de bestaande huurmarkt. Besluit je aan de hand van ons gesprek en advies om met ons in zee te gaan? Dan leggen we alle afspraken vast in een overeenkomst. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

Presentatie

Ook bij verhuur zorgen we voor een aantrekkelijke presentatie van uw pand. We zorgen voor professionele fotografie, laten duidelijke plattegronden opmaken en schrijven overtuigende teksten. Dat alles wordt gepresenteerd in een mooie brochure, maar ook op onze website, op Funda en andere online etalages.

Bezichtigingen en selectie

Ook het zoeken naar een geschikte huurder nemen wij voor onze rekening. Door te adverteren op onze eigen site en op websites als Funda, bedrijfspand.com, huislijn.nl en jaap.nl komen we in contact met potentiële huurders. Daarnaast beschikken we zelf over een groot zoekersbestand. Zo vinden we vaak al snel na een selectie mogelijke potentiële huurders. Zij worden door ons gecheckt op onder andere het inkomen, eventuele BKR-registratie en op andere vooraf bepaalde criteria.

De huurovereenkomst

Zodra er een geschikte huurder is gevonden, stellen wij een passende huurovereenkomst op. Ook verzorgen wij de oplevering bij aanvang van de huurovereenkomst en voeren wij een eindinspectie uit bij het beëindigen van de huurovereenkomst.

Waarom Esser Makelaardij?

Met onze jarenlange ervaring in het verhuren van (bedrijfs)panden en woningen zijn wij dé partij waar jij het hele verhuurtraject graag aan overlaat. Het bespaart je een hoop tijd en vooral kopzorgen. Je kunt er daarbij vanuit gaan dat alle zaken, van het vaststellen van de huurprijs tot aan de overdracht, tot in de puntjes geregeld zijn. Maar ook daar stopt het niet, want ook tijdens de huurperiode staan we je graag bij met advies. Kortom, wij zijn jouw vangnet. Dat geeft een veilig gevoel.

Heb jij een woning of (bedrijfs)pand dat verhuurd moet worden? Neem dan voor meer informatie of een eerste kennismaking contact op met Paul of Luuk.