Esser Makelaardij
Bekijk woning aanbod

Geen doorsnee aanbod – geen doorsnee makelaar

Welkom bij Esser Makelaardij. Vanuit ons huiskamerkantoor in Uden, met uitzicht op het prachtige park, zetten wij ons dagelijks in voor het bijeenbrengen van bijzondere panden en dito mensen. Een goed gesprek, een goede klik en wederzijds vertrouwen vormen daarbij de basis. Alleen dan kunnen wij jou de dienstverlening bieden die je nodig hebt.

Onze expertise ligt in het verkopen en aankopen van unieke en bijzondere (bedrijfs)panden in het hogere segment. Sterker nog, in de afgelopen jaren verkochten wij in onze regio zelfs de meeste woningen in dit segment. Als klein kantoor spelen we hierin dus een hele mooie rol. Resultaat waar we trots op zijn! Maar onze dienstverlening beperkt zich zeker niet daartoe: ook woningen in het lagere segment en bedrijfspanden kopen en verkopen wij met veel passie en plezier. Zolang de key ingredient maar aanwezig is: een goede klik met zowel de eigenaar als het pand zelf.

Naast aankoop en verkoop bestaat onze dienstverlening uit het verzorgen van taxaties, keuringen, hypotheekadvies en verzekeringsadvies. En heb je behoefte aan een goede aannemer of architect? Zoek je nog een verhuisbedrijf, schilder of hovenier? Dan boren wij met hetzelfde gemak ons uitgebreide netwerk van vakmensen en professionals aan om jou compleet te ontzorgen.

Ook service op maat ervaren?

Neem dan contact met ons op of kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek.