Esser Makelaardij
Bekijk woning aanbod

Over ons

Esser Makelaardij werd in 2008 opgericht door Paul Esser. Een onderhandelaar pur sang, maar ook een echt mensenmens, met een passie voor het realiseren van de beste match: “Leuke mensen helpen bij het oplossen van hun dilemma; een goede afloop organiseren met alleen maar tevreden partijen en blije gezichten. Daar doen we het voor,” aldus Paul. “Het menselijke aspect van het makelaarsvak geeft ons dagelijks positieve energie. Veel oude klanten vallen nog wel eens onverwachts binnen voor een kopje koffie. Een groter compliment kun je ons niet geven.”

Sinds begin 2016 werkt Luuk van Schijndel als assistent-makelaar op het kantoor. Met zijn frisse en eigentijdse blik is hij een welkome compagnon. Dagelijks is hij het eerste aanspreekpunt voor klanten en hij is dan ook op de hoogte van alles wat er speelt. Die persoonlijke betrokkenheid vindt hij vanzelfsprekend. Net als het zeven dagen per week bereikbaar zijn; dat zou hij immers zelf ook verwachten van zijn makelaar.

Persoonlijk. Bijzonder. Betrouwbaar.

Bij Esser Makelaardij kun je rekenen op een persoonlijke benadering, veel flexibiliteit en dienstverlening op maat. Maar ook op een eerlijk advies en resultaatgerichte aanpak: “De klant staat bij ons voorop, heeft veel inspraak in het verkooptraject en is natuurlijk degene die uiteindelijk beslist. Het is onze taak als makelaar om de klant van gedegen en realistisch advies te voorzien. Aan een te rooskleurig beeld of onjuist advies heeft niemand wat. We zijn eerlijk en spelen open kaart. Zo zou het altijd moeten gaan, toch?”

Advies nodig?

Ben je van plan je woning binnenkort in de verkoop te zetten? Of ben je juist op zoek naar iets nieuws? Wij nodigen je van harte uit om kennis met ons te maken. Dan bekijken we samen wat wij voor jou kunnen betekenen.