Esser Makelaardij
Bekijk woning aanbod

Huis te koop Erp

In het hart van de Meijerij ligt het gezellige Brabantse dorp Erp. Omringd door een prachtig groen buitengebied, maar met een warme kern waar alle gewenste voorzieningen samenkomen. Alles ligt op loop- of fietsafstand. Erp kent bovendien een druk verenigingsleven en er vinden allerelei culturele evenementen plaats.

Ben jij op dit moment op zoek naar een nieuwe woning? Misschien staat op dit moment wel jouw ultieme huis te koop in Erp! Wij adviseren en begeleiden je graag tijdens je zoektocht en het spannende traject van aankoop. Als ervaren aankoopmakelaars zijn wij op de hoogte van de actuele marktontwikkelingen, waardoor we een mooie prijs voor jou weten te realiseren. We behartigen bovendien te allen tijde jouw belangen – zo behoeden we je voor fouten en valkuilen.

Het kan ook zomaar zijn dat wij jouw droomhuis of -bedrijfspand op dit moment in ons aanbod hebben, of binnenkort krijgen. Houd ons woningaanbod dan ook goed in de gaten; wij zetten regelmatig nieuwe huizen te koop in Erp.

Jouw huis te koop in Erp?

Niet alleen voor aankoop, maar ook voor verkoop kun je ons natuurlijk inschakelen. Woon je op dit moment in Erp en ben je op zoek naar een nieuwe woning? Zet dan via ons je huis te koop in Erp. Met een juiste prijsstelling, onberispelijke presentatie en goede onderhandelingstechnieken weten wij de verkoop van jouw woning of pand tot een succes te maken. Meer weten over hoe we dat doen? Klik dan door naar de pagina over verkoop.

Naast aankoop en verkoop kun je bij ons terecht voor het regelen van een bouwkundige keuring, voor verhuur van een (bedrijfs)pand en voor financieel of verzekeringsadvies.

Persoonlijk. Bijzonder. Betrouwbaar.

Esser Makelaardij wordt gerund door Paul en Luuk. In de regio zijn zij een grote speler in het verkopen en aankopen van panden in het hogere segment. Maar ook voor de verkoop, aankoop en verhuur van bedrijfspanden en kleine, unieke panden zetten zij zich dagelijks met veel passie in. Een persoonlijke benadering, realistisch advies en resultaatgerichte aanpak zijn daarbij de sleutelwoorden.

Ben je benieuwd naar wat Paul en Luuk voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie of een eerste, gratis kennismakingsgesprek.