Esser Makelaardij
Bekijk woning aanbod

Makelaar Nistelrode

In de driehoek ’s-Hertogenbosch – Eindhoven – Nijmegen ligt het charmante dorp Nistelrode. Een dorp dat ondanks haar bescheiden omvang van alle gemakken voorzien is; van supermarkt tot speciaalzaak en van basischool tot sportvereniging. Ook aan leuke horecagelegenheden en dorpsevenementen geen gebrek – en dat zie je terug in de goede sfeer van deze mooie Brabantse plaats.

Ben jij op zoek naar een leuke woning of een goed bedrijfspand in Nistelrode of in de nabije omgeving van het dorp? Of wil je juist jouw pand in Nistelrode verkopen? En heb je daarbij behoefte aan een goede makelaar in Nistelrode, om jou bij deze stap te begeleiden? Neem dan contact met ons op. Wij laten je graag zien hoe we met onze dienstverlening van jouw woonwens realiteit kunnen maken.

Jouw lokale makelaar in Nistelrode

Welkom bij Esser Makelaardij. Ons kantoor is gevestigd in het naastgelegen Uden, van waaruit wij al jaren werkzaam zijn als makelaar in Nistelrode en andere omliggende dorpen. Wij kennen als lokale makelaar Nistelrode en haar woningmarkt als geen ander. En dat betekent dat wij een goede onderhandelingspositie hebben – onmisbaar als het gaat om de aankoop of verkoop van jouw pand.

Naast goede onderhandelingstechnieken, mag je van ons ook een persoonlijke benadering, gedegen advies en resultaatgerichte aanpak verwachten. We zijn eerlijk en spelen open kaart – zoals het hoort. Jouw woonwens staat voorop en wij zorgen ervoor dat we voor jou het beste resultaat bereiken, op een manier die bij jou past – dat is dienstverlening op maat van Esser Makelaardij.

Geen doorsnee aanbod, geen doorsnee makelaar

Esser Makelaardij wordt gerund door Paul Esser en Luuk van Schijndel. Hun expertise ligt in de aankoop en verkoop van unieke en bijzondere panden in het hogere segment. In deze regio zijn ze een grote speler in dit segment – resultaat om trots op te zijn! Hun dienstverlening beperkt zich overigens niet daartoe; ook voor de aankoop en verkoop van bedrijfspanden, het verzorgen van taxaties en bouwtechnische keuringen of het aandragen van een goed financieel of verzekeringsadviseur ben je bij hen aan het juiste adres.

Ben je benieuwd wat Esser Makelaardij voor jou kan betekenen? Neem dan contact op om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.