Esser Makelaardij
Bekijk woning aanbod

Taxaties

Voor het verkrijgen van een hypotheek, voor de aankoop van een pand of bijvoorbeeld in het geval van een echtscheiding, kun je een taxatierapport nodig hebben. Dit rapport moet aan verschillende strenge eisen voldoen. Laat je taxatie daarom altijd uitvoeren door een beëdigd taxateur en je bent verzekerd van een officieel en kwalitatief uitstekend rapport.

Kies voor een taxateur uit de regio

De taxatiewaarde van een pand is afhankelijk van uiteenlopende factoren. De staat en afwerking van de woning is een belangrijke factor. Maar daarnaast speelt de locatie ook een belangrijke rol. Hoe is de ligging? Hoe zijn de uitvalswegen? Zijn er voldoende faciliteiten aanwezig in de buurt? Ook deze eigenschappen worden in ogenschouw genomen. Tot slot is de populariteit van de wijk een belangrijke factor. Hoeveel aanbod aan beschikbare panden is er in de wijk en hoeveel geïnteresseerde kopers zijn er? Ook dit is van sterke invloed op de woningwaarde. Het is daarom ook zeer belangrijk om een taxateur uit de regio in de arm te nemen. Deze is altijd op de hoogte van de recente marktontwikkelingen en kan de taxatie vakkundig voor je uitvoeren.

Waarom Esser Makelaardij?

Voor het bepalen van de waarde van een pand regelen wij vlot een vakkundige taxatie voor jou, uitgevoerd door een beëdigd Register Makelaar Taxateur. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van vakkundige taxateurs en weten snel de juiste persoon voor jouw taxatie te vinden.