Esser Makelaardij
Bekijk woning aanbod

Huis te koop Veghel

Centraal gelegen tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven ligt de gezellige plaats Veghel. Een plaats die met haar vele culturele evenementen, grote werkgelegenheid en booming industrie een belangrijke spil vormt in Oost-Brabant. Ook het gezellige centrum met diverse winkels, de bruisende cultuur van de Noordkade en de diverse recreatieplaatsen rondom Veghel maken het tot een zeer prettige woonplek. Veghel is dan ook altijd veel in trek geweest, bij jong en oud.

Ben jij op zoek naar een nieuwe fijne woning? Wie weet staat op dit moment wel jouw ultieme huis te koop in Veghel! Houd daarvoor ons woningaanbod altijd goed in de gaten; wij zetten namelijk regelmatig nieuwe bedrijfspanden en huizen te koop in Veghel.

Of heb je jouw droomwoning al gevonden en ben je op zoek naar een betrouwbare, professionele makelaar die jou gaat ondersteunen? Wij adviseren en begeleiden je graag tijdens het spannende aankooptraject. Wij zijn al jaren actief als aankoopmakelaars in de Veghel en de omliggende omgeving en kennen de markt als geen ander. Samen met onze sterke onderhandelingstechnieken maakt dat ons de perfect partner om het aankooptraject mee aan te gaan. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees verder op onze pagina over aankoop, of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Jouw huis te koop in Veghel?

Woon je op dit moment al in Veghel en heb je het plan om te gaan verhuizen? Wij zetten graag voor jouw je huis te koop in Veghel. Bij een verkooptraject starten we met een goed gesprek – wat zijn jouw toekomstwensen? Welke dienstverlening verwacht je van ons? Met de juiste prijsstelling en een aantrekkelijke woningpresentatie zorgen we er vervolgens voor dat we de juiste koper aantrekken. Uiteraard nemen wij het moeilijkste gedeelte – de onderhandeling en het vastleggen van de afspraken – voor onze rekening. Zodat jij verzekerd bent van een succesvolle en geldige verkoop.

Spreekt dit je nu al aan? Nodig ons dan gerust uit voor een eerste kennismakingsgesprek; dat is altijd gratis en vrijblijvend. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ook voor verhuur, keuringen en advies

Niet alleen bij aankoop en verkoop zijn wij een waardevolle partner. Ook voor de verhuur van jouw woning of bedrijfspand kun je bij ons terecht, evenals voor het organiseren van een bouwkundige keuring en voor financieel of verzekeringsadvies.