Esser Makelaardij
Bekijk woning aanbod

Hypotheek en Verzekeringen

Zodra je je gaat oriënteren op het kopen van een nieuwe woning of nieuw bedrijfspand, doe je er goed aan om je financiële plaatje nog eens onder de loep te nemen. Wat zijn je mogelijkheden? Als je je huidige pand verkoopt, heb je dan een overwaarde, of lever je in? Heb je spaargeld? En wil je dat spaargeld inleggen bij de aankoop van je nieuwe stek? Om goed voorbereid op zoek te gaan, en teleurstellingen te voorkomen, raden we je aan om eerst om hypotheekadvies te vragen. Ook kan het nuttig zijn je verzekeringen te heroverwegen.

Aantrekkelijk gefinancierd

Een hypotheek wordt gevormd door verschillende factoren. De hypotheekvorm, de rente, de rentevasteperiode en de voorwaarden van de geldverstrekker. Al deze factoren zijn van invloed op de keuze voor een hypotheek. Bovendien kan het soms zo zijn dat je bij de ene geldverstrekker wel een hypotheek kunt krijgen, terwijl dat bij een ander weer niet mogelijk is. Het uitzoeken van al die mogelijkheden en verschillen is een tijdrovende klus. Een hypotheekadviseur kan je met zijn programma’s en tools sneller van goed advies voorzien. Hij kijkt daarbij naar het volledige financiële plaatje, naar je huidige leningen, je gezinssituatie of bedrijfssituatie en je toekomstwensen. Samen bepalen jullie wat de meest gunstige hypotheek voor jou is.

Veilig verzekerd

Bij een nieuw aangekocht pand, een nieuwe hypotheek en een nieuwe financiële situatie hoort ook het herevalueren van je verzekeringen. Kunnen deze door blijven lopen, moeten er zaken worden aangepast of wil je overstappen op een andere verzekering? Moeten er extra zaken worden verzekerd of mogen er juist verzekeringen komen te vervallen? Een verzekeringsexpert helpt je dit alles in kaart te brengen en voorziet je van gedegen advies.

Waarom Esser Makelaardij?

Voor de financiering en verzekering van onroerend goed brengen wij je graag in contact met de juiste specialisten. We hebben diverse adviseurs in ons netwerk en dragen die ene persoon aan die het beste bij jou en jouw wensen en doelen past. Een eerste adviesgesprek is meestal gratis en vrijblijvend. Bepaal je met de adviseur in zee te gaan, dan kun je rekenen op een helder, realistisch en uitgebreid advies, waarbij maatwerk altijd het uitgangspunt is.

Ben je op zoek naar een professioneel adviseur in hypotheken of verzekeringen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.