Esser Makelaardij
Bekijk woning aanbod

Makelaar Schijndel

Schijndel is een grote plaats, centraal gelegen tussen de steden ’s-Hertogenbosch en Eindhoven, en sinds 2017 onderdeel van de gemeente Meijerijstad. Een zeer gezellige en gewilde woonplaats, met een bruisend centrum vol winkels en leuke horecagelegenheden. Maar ook met een goede werkgelegenheid en veel culturele evenementen, zoals het alom bekende Paaspop.

Heb jij plannen om naar of binnen Schijndel te gaan verhuizen en ben je op zoek naar een fijne makelaar? Er zijn diverse makelaars in Schijndel actief, maar wellicht past niet elke makelaar bij jou. Wij vertellen jou graag in een persoonlijk gesprek hoe onze dienstverlening in elkaar zit en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Esser: jouw lokale makelaar in Schijndel

Esser Makelaardij is al jaren actief als lokale makelaar in Schijndel, Veghel, Uden en de omliggende dorpen. We kennen de lokale markt en de prijsontwikkelingen als geen ander en dat maakt ons een waardevolle onderhandelingspartner. Schakel ons in als jouw aankoopmakelaar en je bent verzekerd van een scherpe aankoopprijs en een waterdicht koopcontract met heldere afspraken.

Wil je juist jouw huidige huis verkopen in Schijndel? Ook dan heb je behoefte aan de juiste begeleiding. Een goed gesprek en wederzijds vertrouwen vormen daarbij de basis. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, een resultaatgerichte aanpak en realistisch advies. Onze passie is het realiseren van de perfecte match, met goed resultaat voor alle partijen. Daar doen we het voor.

Ook voor taxaties, keuringen en hypotheekadvies

Ons dienstenpakket strekt zich verder uit dan alleen aankoop en verkoop. Ook voor de verhuur van jouw woning of bedrijfspand schakel je ons in. Of voor het organiseren van een bouwkundige keuring, het verzorgen van een taxatie of voor financieel of verzekeringsadvies.

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.