Esser Makelaardij
Bekijk woning aanbod
Terug

Woonhuis – Lieve Vrouwenplein 9, Uden

Vraagprijs
€ 299.000 k.k.
|kosten koper|

Te koop op een prachtige locatie in Uden, tegenover de Kruisheren Kapel en naast de bekende witte “Villa lieve Vrouwe” en het restaurant Jambon, een vrijstaande woning met bedrijfsruimte op groot perceel.Het betreft hier de voormalige kapsalon en woning van kapper De Bie. Eén van de weinige authentieke woningen met een rijke geschiedenis in Uden. Alle belangrijke voorzieningen liggen op loopafstand. Het gezellige centrum met winkels, restaurants alsmede terrassen zijn in de nabijheid. Heeft u altijd interesse gehad om een Bed & Breakfast of een bedrijf aan huis te beginnen? Hier kan het. De woning heeft een bedrijfsruimte met toilet, douche en pantry. Een ruime woonkamer, keuken met een grote kelder, badkamers. Eén slaapkamer op de begane grond en drie slaapkamers op de verdieping. Een ruime berg-/zolder ruimte en een grote zonnige tuin.      

Beneden: De voordeur biedt direct toegang tot de hal met toilet en trapopgang. Vanuit
de hal loopt u links de voormalige bedrijfsruimte binnen. Deze ruimte met openslaande deuren en getoogde ramen, is voorzien van een pantry en douche met toilet. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich de woonkamer. De rechthoekige woonkamer heeft authentieke elementen. Het plafond is voorzien van prachtige ornamenten. De openslaande deuren aan de achterzijde van de woning geven toegang tot de diepe, ruime achtertuin. Aan de achterzijde van de woning  ligt de ruime keuken met enorm ruime kelder. Achter de keuken ligt de badkamer behorend bij de slaapkamer van de beneden verdieping. Vanuit deze slaapkamer is ook een doorgang naar de zonnige achtertuin.   

Boven: Via de trap in de hal, bereik je de overloop van de eerste verdieping deze geeft toegang tot 3 slaapkamers, 2 badkamers en berg- / zolder ruimte. Op de vide ligt links de zolder. De tweede deur geeft toegang tot badkamer, wederom een getoogd raam. De badkamer heeft een bad en vast toilet. Vanuit deze badkamer heeft u via louvre deurtjes toegang een kleine slaapkamer. Deze slaapkamer kan apart worden gebruikt. Via een deur in deze kamer loopt u door naar een grotere slaapkamer, deze slaapkamer beschikt over een grote inbouwkast over bijna de gehele breedte. De laatste slaapkamer, met zicht op de tuin, is voorzien van een eigen badkamer. Ook in deze badkamer een bad, wastafel en vast toilet.

Buiten: Voorzijde van de woning is prachtig bestraat in het straatbeeld van het plein.De tuin aan de achterzijde is ruim en biedt veel privacy. Door de aanbouw achter de keuken biedt het terras 100% privacy. De omringende bebouwing geeft een ultieme beleving. U kunt naar eigen inzicht de tuin inrichten. Op dit moment is de tuin maar gedeeltelijk aangelegd.

Overdracht
Vraagprijs € 299.000 k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In gezamelijk overleg
Bouwvorm type Bestaande bouw
Indeling
Aantal kamers 6
Etage's 2
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte 195 m²
Perceeloppervlakte 660 m²
Ligging Centrum van Uden
Overige
Kadastrale gemeente Uden
Soort eigendom/land Volle eigendom
Sectie M 3723
Bijzonderheden

Bijzonderheden:

  • Gewilde locatie in Uden

  • Rand centrum van Uden

  • Vrijstaande woning

  • Woning met veel potentie

  • Wonen en werken ideaal

  • Voormalig kamer verhuur

  • Het pand is een opknapper!

  • Authentieke elementen

  • Ruime tuin met voldoende parkeergelegenheid

  • Alle denkbare voorzieningen op loopafstand

Routebeschrijving Lieve Vrouwenplein 9, 5401 AS Uden
Paul Esser
Telefoon
0413-246 555
Mobiel
06-20 00 63 19
Luuk van Schijndel
Telefoon
0413-246 555
Mobiel
06-15 85 12 17