Esser Makelaardij
Bekijk woning aanbod
Terug

BOG – Neringstraat West 3-5, Uden

Huurprijs
Op aanvraag
||

Inspireren en faciliteren, dat is het idee achter De Bovenkamer. Van de representatieve entree tot de stijlvol ingerichte kantoorunits, van de prettige wachtruimte tot de vergaderzaal en arrangementen, overdekte parkeerruimte tot de overzichtelijke factuur, alles is ingericht op het ontzorgen van ondernemers.

U huurt een luxe ingerichte kantoorunit in hartje Uden, inclusief meubilair, aansluitingen, verzekeringen, schoonmaak, beveiliging en gebruik van de algemene ruimten. Wilt u gebruik maken van een parkeerplaats, vergaderruimte, telefoonservice, financieel-administratieve ondersteuning en/of catering? Ook dat kan.

Uden (direct bereikbaar via de A50) is een groeiende, welvarende gemeente met stadse allures. Uden heeft ruim 40.000 inwoners en een gezellig centrum. De Bovenkamer is gelegen aan de Neringstraat, met winkels en lunchgelegenheden op loopafstand. De Neringstraat is per auto bereikbaar. Voor deelnemers is er een vaste persoonlijke parkeerplaats beschikbaar in de garage op de begane grond. Uw bezoekers kunnen hun auto kwijt op de speciaal gereserveerde parkeerplaatsen voor de deur.

Overdracht
Huurprijs Op aanvraag
Status Te huur
Aanvaarding Per direct
Bouwvorm type Nieuwbouw
Indeling
Aantal kamers
Oppervlakten en inhoud
Vloeroppervlakte 10 tot 25
Ligging In het centrum van Uden gelegen
Overige
Kwaliteit Prachtig afgewerkt kantoorgebouw
Parkeerplaatsen Voldoende aanwezig in eigen parkeergarage
Bijzonderheden

Het pand telt 10 kantoorunits van 10 tot 25 m2, een compleet ingerichte vergaderkamer voor wel 12 personen, een algemene pantry, 2 toiletgroepen, een aparte ontvangstruimte, een centrale zitruimte, 10 overdekte parkeerplaatsen en 6 bezoekersparkeerplaatsen. Het pand is voorzien van airconditioning, een alarmsysteem, toegangscontrolesysteem en een snelle internetverbinding.

Routebeschrijving Neringstraat West 3-5, 5401 GB Uden
Paul Esser
Telefoon
0413-246 555
Mobiel
06-20 00 63 19
Luuk van Schijndel
Telefoon
0413-246 555
Mobiel
06-15 85 12 17